Monograph single unit

أدباء معاصرون

Type Text, print
Responsibility
  • رجاء النقاش
Contained in
Edition
  • 1 ط.

Publisher

Cairo : دار الهلال

Date

1971 (1390 Hegirian)
Description 1 volume (320  pages)
Dimension
  • Height 17 cm

    Width 12 cm

AKid   M14000 updated at 02-03-2009

Compact ISBD format

Text : unmediated

أدباء معاصرون / رجاء النقاش. — 1 ط.. — القاهرة : دار الهلال, 1971/1390. — 320 ص. ; 17 سم.. — (كتاب الهلال ; 241.)


Expanded ISBD format

Area 0

Content form and media type

Text : unmediated

Area 1

Title and statement of responsibility

أدباء معاصرون / رجاء النقاش

Area 2

Edition

1 ط.

Area 4

Publication, production, distribution

القاهرة : دار الهلال, 1971/1390

Area 5

Material description

320 ص. ; 17 سم.

Area 6

Series

كتاب الهلال ; 241.

Record No. M14000 Updated at 2009-03-02
<link rel="schema.DC" href="http://purl.org/dc/elements/1.1/" />
<link rel="schema.DCTERMS" href="http://purl.org/dc/terms/" />
<meta name="DC.title" content="أدباء معاصرون" />
<meta name="DC.type" content="Book" />
<meta name="DC.creator" content="al-Naqqāš, Raǧāʾ, 1934‒2008" />
<meta name="DC.publisher" content="Dār al-Hilāl (Le Caire)" />
<meta name="DC.date" content="1971" />
<meta name="DC.format" content="1 volumes(320 صفحة);12 × 17cm" /> <meta name="DC.language" content="Arabic" />
<meta name="DC.subject" content="Studies on contemporary literature" />
<meta name="DC.identifier" content="http://alkindi.ideo-cairo.org/manifestation/"14000"scheme="DCTERMS.URI" />
<meta name="DC.audience" content="adult, serious" />
<meta name="DCTERMS.modified" content="2009-03-02" scheme="DCTERMS.W3CDTF" />

Access

Hard copy
Call number

9-532-48

Explore

Single work
Title of publication

أدباء معاصرون

Date
  • Gregorian 1971?
Form of work
  • Biographic work ; biography

Author

al-Naqqāš, Raǧāʾ, 1934‒2008

Bibliographic antecedent

Al-Ḥakīm, Ḥusayn Tawfīq, 1898‒1987

Mandūr, Muḥammad, 1907‒1965

Maḥfūẓ, Naǧīb, 1911‒2006

al-Sayyid, Aḥmad Luṭfī, 1872‒1963

Ḥusayn, Ṭāhā, 1889‒1973

AKid   W14000 updated at 07-02-2018
Edition in Arabic
AKid   E14000 updated at 07-02-2018